Buitenschoolse opvang

BSO

Na een drukke schooldag kunnen de kinderen op de BSO spelen en ontspannen met hun leeftijdsgenootjes. Er wordt geknutseld, gekookt, gezongen en gezellig gekletst. Natuurlijk is er altijd een plekje om tot rust te komen. Tijdens schoolvakanties kunnen de kinderen extra genieten van de leuke activiteiten die Boefje aanbiedt. Denk hierbij aan actieve uitstapjes, leuke workshops, het maken van lekkere gerechten en excursies.

Basisscholen

De vaste pedagogisch medewerkers van Boefje brengen en halen kinderen van verschillende basisscholen in de gemeente Zaanstad en Wormerland. Wilt u weten of de basisschool van uw zoon of dochter hier ook tussen staat, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan bespreken we de mogelijkheden met u.

Naschoolse activiteiten

Gedurende het schooljaar worden er in de gemeente Zaanstad en Wormerland naschoolse activiteiten aangeboden.

In de gemeente Zaanstad is basisschool Cbs De Evenaar onze samenwerkingspartner. Kinderen kunnen zich hier inschrijven via het inschrijfsysteem ‘Gras’.

In de gemeente Wormerland is basisschool de Wormerwieken onze samenwerkingspartner. Kinderen kunnen zich hier inschrijven via de website van de brede school Wormerland. Niet alleen kinderen van bovenstaande basisscholen mogen meedoen aan de activiteiten, maar kinderen uit de hele wijk zijn welkom!

Uitstapjes, excursies en workshops

Tijdens de vakanties organiseert Boefje vele leuke uitstapjes en workshops voor de kinderen, denk hierbij aan; een uitstapje naar de klimduin, sprookjeswonderland, dierenparken, musea en verschillende workshops over muziek, dansen, yoga, kooklessen en creatieve bezigheden. Aan elke vakantie wordt een thema gekoppeld, waar de uitsapjes en workshops op aansluiten.

Zwemles

Bij kinderopvang Boefje kan uw kind vanaf 4,5 jaar wekelijks zwemles gaan volgen!

Het enige wat u hoeft mee te geven is zwemkleding en een handdoek. De zwemlessen worden gegeven in zwembad de Crommenije in Krommenie op dinsdag en donderdag door bevoegde zweminstructeurs van Stichting Zwembaden Zaanstad (SZZ). Onder begeleiding van onze vaste medewerksters worden de kinderen gebracht naar zwemles en eventueel ook weer terug gebracht naar de eigen locatie. De medewerksters van Boefje zullen de gehele lestijd in het zwembad aanwezig zijn en waar nodig helpen met omkleden. Iedere les duurt 45 minuten en wordt twee keer per week gegeven. Tijdens de zomervakantie is er geen zwemles.

Wilt u meer informatie over de prijs van bovenstaand arrangement, neemt u gerust contact met ons op!

Onze vestigingen

Krommenie

Visserspad 1a
1561 PK Krommenie
075-6153678

Kinderdagverblijf
Peuteropvang
BSO

Krommenie

Jupiterstraat 139
1562 WP Krommenie
075-6153678

Peuteropvang
BSO
.

Wormer

Koetserstraat 16
1531 NX Wormer
075-2073111

Kinderdagverblijf
Peuteropvang
BSO

Zaandam

Drielse Wetering 49
1509 KP Zaandam
075-2073021

Kinderdagverblijf
Peuteropvang
BSO